Pædagogisk profil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÆDAGOGISK PROFIL

 

I Kernehuset ser og rummer vi alle børn, der hvor de er. Her sætter vi højt, at børn og voksne føler, at de hører til og har deres egen unikke "plads" i vores fællesskab.

 

Et godt forældresamarbejde er omdrejningspunktet for, at hverdagen for jeres barn og hele familien virker optimalt. Vi er alle en del af hinandens historie. Derfor har vi hver især et ansvar for at yde omsorg og være ærlige og tillidsfulde over for hinanden. Humor er en stor del af huset - smil smitter.

 

Du kan også læse vores læreplan.

 

LEG OG BEVÆGELSE

Vi har i vores institution valgt at have fokus på leg og bevægelse i hverdagen. Til det formål har vi mange unikke udfoldelses-muligheder — bl.a. gymnastiksal, multibane og fodboldbaner samt skov, som vi gør brug af året rundt.

 

I perioden fra april til sidst i oktober(eller til frosten sætter ind) cykler børnehaven en gang om ugen. Alle børn medbringer cykelhjelm og egen cykel.  Vi  cykler på stierne omkring børnehaven. OBS! lige pt prioritere vi skovtur i stedet for cykeldag, men vi tænker at vi får en cykeldag en gang efter sommerferien. 

 

Klatremusene deltager også enten på løbecykel, scooter eller til fods.

 

Vi vægter samarbejdet med de lokale idrætsforeninger.  Når der er fritidsaktiviteter, fx gymnastik, hjælper Kernehusets personale børnene i gymnastiktøjet, så de er klar, når instruktøren kommer og henter dem. Deres ting bliver pakket og sendt med. Forældrene henter børnene, når gymnastik er slut.